Restauracja Ester

Skosztuj kuchni Kazimierza

PRZYSTAWKI

Rolada wędzona z karpia / mus chrzanowy

36 zł

Regionalny kozi ser / rukola / żurawina

38 zł

Pasztet z cukinii / rydze

28 zł

Tatar wołowy / borowik / pikle / dijon

44 zł

 

 

 

 

 

ZUPY

Krem z dyni / kokos

20 zł

Boczniaki / warzywa / majeranek

24 zł

Żurek / jajko / regionalny boczek puławski

24 zł

Borowik / kluski / tymianek

28 zł

Burak / mascarpone

22 zł

 

 

SAŁATY

Wątróbka drobiowa / figa / rukola

32 zł

Sałata rzymska / kurczak / parmezan / cezar klasyczny

36 zł

Wędzona pierś kaczki / buraki / roszponka / dressing miodowy

 

38 zł

Krewetki / cukinia / sos ostrygowy / grzanka / czosnek niedźwiedzi 

40 zł

DANIA GŁÓWNE

 Pstrąg z grilla / warzywa / chlebek / czosnek niedźwiedzi 

42 zł

Jesiotr / risotto buraczane / sałaty

44 zł

Kurczak kurydziany / komosa / kalafiory / sos truflowy

42 zł

Gęś / polenta dyniowa / groszek zielony

44 zł

Polędwiczka z dzika / kluski kładzione / rydze / konfitura cebulowa / pigwa

55 zł

Polędwica dojrzewająca (21 dni) / batat / rukola / musztarda / miód

82 zł

Tagiatelle / kaczka / tempura / sos ostrygowy

32 zł

 

DESERY

 

 

Beza Pavlova  / Mascarpone / figa

22 zł

Tarta sliwkowa / lody waniliowe

20 zł

Fondant czekoladowy/ lody śmietankowe

26 zł

Newsletter

Zapisz się do newslettera . Prosimy o podanie swojego adresu e-mail.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij