Restauracja Ester

Skosztuj kuchni Kazimierza

PRZYSTAWKI

Kacza wątróbka / konfitura cebulowa / jabłko

30 PLN

Krewetki / grzanka / brokuł gałązkowy

44 PLN

Warzywa w tempurze / brokuł gałązkowy / cukinia / papryka / cebula

26 PLN

Tatar wołowy doprawiony / borowiki / cebula / ogórek / żółtko

44 PLN

Sałatka śedziowa / grzanka razowa / czosnek niedźwiedzi

24 PLN

 

SAŁATKI

Brukselka na winie / kozi ser grillowany / czosnek / cebula

38 PLN

Okoń morski / sałata / salsa mango / awokado / kapary

36 PLN

Cezar z anchois / grillowany kurczak / grzanka ziołowa

34 PLN

Grillowany rostbef / liście sałat / pestki dyni / parmezan / sos musztardowy

34 PLN

Mięso sojowe / liście sałat / grzanka bezglutenowa / pomidorki cherry / sos sojowy

34 PLN

ZUPY

Krem z buraka / mascarpone

22 PLN

Krem z dyni / migdały

22 PLN

Tajska / makaron / krewetka lub kurczak 

28 PLN

Żurek na zakwasie / boczek / jajko sous vide

24 PLN

Borowikowa / kluski kładzione / tymianek

24 PLN

DANIA GŁÓWNE

Pstrąg z grilla / brukselka / grzanka razowa

42 PLN

Halibut w tempurze / frytki belgijskie / tzatziki / awokado

50 PLN

Kaczka na słodko / kapusta z rodzynkami / kopytka

48 PLN

Perliczka / risotto buraczane / brokuł gałązkowy

48 PLN

Golonka / młoda kapusta / purée szczypiorkowe

44 PLN

Schab w sosie borowikowym / rosti ziemniaczane / pomidorki / brukselka / czosnek niedźwiedzi

42 PLN

Polędwica wołowa / kurki / ziemniak maslany / jarmuż / czosnek niedźwiedzi

86 PLN

Udo z gęsi w tempurze / spaghetti / pomidorki cherry / sos ostrygowy

42 PLN

Tagliatelle / cukinia / jarmuż / pomidorki cherry / czosnek niedźwiedzi / oliwa

34 PLN

PIEROGI

Ruskie z cebulową konfiturą

22 PLN

Z mięsem i okrasą z boczku

24 PLN

Z łososiem i musem winnym

26 PLN

Ze szpinakiem i parmezanem

26 PLN

Z kapustą i grzybami

22 PLN

Z sosem bolońskim i parmezanem

22 PLN

DESERY

Kremówka waniliowa

22 PLN

Rafaello 

20 PLN

Tarta śliwkowa z lodami

18 PLN

Fondant czekoladowy

22 PLN

 

Wszystkie ceny zawierają podatek VAT 

Newsletter

Zapisz się do newslettera . Prosimy o podanie swojego adresu e-mail.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij