Gdy pora roku się zmienia…

Sprawdźcie nasze sezonowe propozycje

MENU SEZONOWE

Domowa terrina ze strusiem na konfiturze z czerwonej cebuli i fig z żelem wiśniowym

25 zł
Polędwica z dorsza na kolażu sałat z marynowaną okrą i sosem pomarańczowo-winnym 29 zł

Zapiekany filet z łososia sous-vide, z szafranowym risotto, brukselką, czerwonymi porzeczkami i pomidorkami cherry

    
39 zł

Polędwiczka cielęca w „popiele” z puree z zielonego groszku i bobu, grzybowym ravioli, konfiturą  radicchio oraz sosem koniakowym

   
46 zł

Tarta z konfiturą z czerwonej porzeczki, kremem angielskim, mango i tapioką

21 zł

Newsletter

Zapisz się do newslettera i skorzystaj z kodu rabatowego. Prosimy o podanie swojego adresu e-mail.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij